Torque

Forums

Forums

Guest  

Show or hide header
Welcome Guest, posting in this forum require registration.




Torque » Torque OBD ECU Scanner » Torque Discussion / Ideas » Ford 6.7 Diesel PIDs

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19]
Author Topic: Ford 6.7 Diesel PIDs
gi1gamesh
Member
Posts: 51
Post Re: Ford 6.7 Diesel PIDs
on: March 26, 2017 (GMT)

It may be my sensor… I’m getting A=19 B=255 which seems to produce a pretty rediculous result.

gi1gamesh
Member
Posts: 51
Post Re: Ford 6.7 Diesel PIDs
on: March 26, 2017 (GMT)

Quote from gi1gamesh on March 26, 2017
It may be my sensor… I’m getting A=19 B=255 which seems to produce a pretty rediculous result.

Sensor is no good. It’s producing the same voltage unplugging it does. putting a new sensor in it’s seems to work fine. I wonder if I got unlucky or if those sensors from the exhaust just can’t take the heat.

gi1gamesh
Member
Posts: 51
Post Re: Ford 6.7 Diesel PIDs
on: April 26, 2018 (GMT)

And another sensor just died… I guess these EGT sensors from the Exhaust won’t hold up to what I’m throwing at them.

Greymare
Member
Posts: 1
Post Re: Ford 6.7 Diesel PIDs
on: December 21, 2018 (GMT)

Has anyone setup one for the Reductant heater voltage A,B, and C? I keep getting the trouble code P20BA randomly. I clear the code but it comes back in a few days. I want to monitor the voltage and see what it looks like. I am pretty sure I am going to have to replace the heater soon but want to do some trouble shooting on the wire first. I never go into limp mode.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19]
WP-Forum by: Fredrik Fahlstad, Version: 2.4
Page loaded in: 0.102 seconds.

  Follow me on twitter