Torque

Forums

Forums

Guest  

Show or hide header
Welcome Guest, posting in this forum require registration.




Torque » Torque OBD ECU Scanner » Torque Discussion / Ideas » ECU not connecting VW Bora 1.9 TDI

Pages: [1]
Author Topic: ECU not connecting VW Bora 1.9 TDI
ErrePe
Member
Posts: 2
Post ECU not connecting VW Bora 1.9 TDI
on: November 29, 2020 (GMT)

Hello,

So, I’ve seen people use this app and talk so much about it I gave it a try, and bought the pro version. But, for some reason, I can’t seem to connect to the cars ECU.

My car is a VW Bora 1.9 TDI from 1999. I think it uses the ISO 9141 protocol, wich it does not show up on the protocol list…

I’ve seen people here with the same problem, but dind’t seem to find a solution for me, and I’ve already bought 3 OBDII scanners.

Sorry if anyone already has the solution, but I couldn’t find it.

Thank you.

cintakc
Member
Posts: 1556
Post Re: ECU not connecting VW Bora 1.9 TDI
on: December 1, 2020 (GMT)

try initialization string
atsp4\natiia01\natsh8110f1\n1089
create external PID 2101 and made Test this PID

ErrePe
Member
Posts: 2
Post Re: ECU not connecting VW Bora 1.9 TDI
on: December 1, 2020 (GMT)

Thank you.

How do I do that ? Sorry, I’m new to this.

cintakc
Member
Posts: 1556
Post Re: ECU not connecting VW Bora 1.9 TDI
on: December 2, 2020 (GMT)

look for examples of how to do this here on the forum or on the Internet

Pages: [1]
WP-Forum by: Fredrik Fahlstad, Version: 2.4
Page loaded in: 0.103 seconds.

  Follow me on twitter